20!

Happy Birthday to me ! ♥

How does it feel to be tweenty ?

Seneng ! akhirnya aku bukan lagi dibilang ‘anak anak’. Sedih ! soalnya aku bukan lagi ‘teenager’, hahahaa. tapi juga rasanya makin berat beban tanggungjawabnya, hhe. Ibu, Ayah, dan banyak orang disekitar yang kemaren kasih birthday wishes: semoga makin dewasa, dewasa dalam arti yang bener bener dewasa. bukan cuma bisa bilang ‘aku sudah dewasa’.. hhe.

I’m still nowhere to make everyone in my life happy and proud. But, I am trying every day in my life to be a better person. I am grateful to have sooooo many kind and special people in my life. Ayah, Ibu, adek, sepupu, sodara, temen temen, semuanya deh pokoknya, aaa, terimakasih, terimakasih, terimakasiiiih..

especially buat Tita & Caca, Ya Tuhan, ‘kado’ kalian bener bener SUPER !! Pita, Terimakasih udah luangin waktu buat bikin Birthday Greeting + kado uniknya.. Laste, Memey, Husnia, Lidia, dan teman teman yang gabisa aku sebutin satu persatu, terimakasih buat ucapan, kado, serta doanya, jeongmal gomawo guys, xoxo .. dan terimakasih karna kalian menganggapku ada.. *nangis haru*.

buat dibaa, aih, salam tabok aja deh dek, hahaha.

And I thank you, Ay, for being my lover, my best friend, my traveling partner, dan yang pasti, thanks for being part of my life.. Jangan lelah menghadapiku yaa ^^, You’re truly a blessing from God .. Happy 1st Anniversary, Honey.. ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s