In Between

Someone who doesn’t hesitate to tell you that he loves you.

Someone who admits that he misses you.

Someone who is not afraid of your tears.

Someone who tells you that it’s okay to express your feelings.

Someone who listens to you but does not always agree with you.

Someone who can be honest with you even if it hurts.

Someone who trusts you with his secrets, even the dark ones.

Someone who believes in you.

Someone who’s willing to spend hours talking with you despite his crazy workloads.

Someone who makes time for you, because he wants to.

Someone who never gets tired to tell you that you are beautiful.

Someone who looks at you with love in his eyes.

Someone who does not only say “I love you” but also “Thank you for loving me”.

Someone who’s proud of you, and proudly tells his friends about you.

Someone…

View original post 57 more words

Advertisements

I’m home.

nggak kerasa, udah seminggu aku sama dibul di rumah.. nggak kerasa, ramadhan udah mau say goodbye.. nggak kerasa lusa udah lebaran.. nggak kerasa beberapa hari lagi udah harus ninggalin rumah dan kembali jadi anak rantau.. time flies so fast.

walaupun di rumah, kerjaan ku cuma mbantuin ibu di toko, nyiapin teh panas buat buka puasa, nyuci piring kotor setiap abis buka puasa ataupun setelah selesai sahur. walaupun di rumah sering kena omel Ibu. walaupun di rumah nggak bisa seharian santai santia, tidur tiduran cantik sambil baca buku. walaupun di rumah nggak bisa maen hape, sering dimarahin kalo ketauan pegang hape, karena Ibu yg nggak suka lihat anaknya maen hape. tapi tetep aja, This is home. home sweet home.

semoga tahun depan masih bisa dipertemukan dengan bulan ramadhan lagi. semoga setelah ramadhan selesai, bisa jadi pribadi yang lebih baik dan tetap bahkan lebih semangat lagi ibadahnya. semoga setelah balik nanti, segera bisa kembali pulang ke rumah lagi, nonton tv bareng adek adek, makan semeja sama ayah ibu.. semoga..

Cicha & Diba

Dad..

Happy Birthday Ayah..

banyak doa yang dian haturkan buat ayah, yang gak perlu dian ucapin satu persatu di sini.. tapi yang pasti, semoga ayah bisa terus jadi ‘seseorang’ yang lebih baik, yang bisa jadi panutan buat keluarga, pokoknya yang the best deh.. whatever you did, I always love you dad..

ayah dengarlah, betapa sesungguhku kumencintaimu.. ‘kan ku buktikan, ku mampu penuhi maumu..

Image

hahaha, jadi kangen ayah 😀

Quote ..

When you’re struggling with something, look at all the people around you and realize that every single person you see is struggling with something, and to them, it’s just as hard as what you’re going through. ~ Nicholas Sparks